pühapäev, 21. juuni 2009

22. juuni '09. PILDILISA !






22. juuni '09.

Tere-tsau.

Jälle ma pole Teile kõigile mitte midagi põnevat kirjutanud. Vabandaksin eelkõige Oliveri & Ketsu ees, keda vist mingil määral huvitavad mu sissekanded. :) Hmm.. Millest ma nüüd rääkida võiksingi?

Meie kooli 9.a & 9.b klasside lõpetamine oli ilus ja minu meelest ka ülihea. Tegin kalli inimesele, kelle suhtes ma seda üldse poleks oodanud. Jah, see poiss loeb mu blogi, Sa vist tunned end ära küll. :) Nii hea oli olla seal, pisarad tulid silma vahepeal, et nii palju mulle kalleid inimesi lõpetab ja see on neile nii tähtis hetk. Silveriga vist vaatasime enamjaolt teineteisele silma.. Suht nunnu oli ! :) Õhtul läksin Pipiga Singer Vinger & Tanel Padari ühistuurile "Noored on hukas!" Ütlen ausalt - SEE KONTSERT OLI SUPER ! :)

Reedel jäin ööseks kodunt ära, pidin jääma Steni poole pleissile. Joonud olin vaid 2 lonksu viina ja ära söönud kaks valuvaigistit peavalu võttu. Siis tuletas mulle Sillu meelde, et ma ei tohi juua ja ma ei julgenud rohkem ühtegi tilka võtta. Mängisin pokkerit ja olin niisama aktiivne. Mingi hetk tulid sinna veel Tauri & Marks. Tauri silitas ja imetles mu roosasid juukseid ja kallistas mind ja hoidis mind endale süles. Ta oli üsna juua täis, muideks. Siis otsustasime mina, Pipi, Sillu & Ülts minna Ültsi poole ööseks. Läksimegi viimase trolliga. Olin tund aega seal olnud, kui mul tekkis tahtmine tagasi Steni juurde minna. Tee oli ~1km pikk, ma võtsin selle teekonna kell 1 öösel ette. Safka tuli mulle õnneks vastu poole peale, ma tänan teda südamest selle eest. :) Steni pool rääkisime lolli juttu ja lõpuks läksime magama. 

Ka eile öösel ei viibinud ma kodus. Seekord siis Pipi, Ültsi, Safka ja Silluga Ültsi pool.. :) Magada oli suht võimatu, kiusasime Safkaga teineteist üksteise võidu. Õnneks Safka polnud tilkagi joonud, ma lihtsalt rääkisin, et mulle ei meeldi Temaga koos olla, kui ta joonud on. Niisiis ta ei joonud ja edaspidi küsib mu käest luba, kas ta võib juua. Ma niikuinii luban, sest mul pole õigust Teda keelata. Ma lihtsalt avaldasin arvamust.

Eilsed soengud olid meid rajult head. Tupeeritud ja lakitatud. Kohutav lausa, kui aus olla. Peale selle mul üsnagi roosad juuksed, nii et see jäi eriti vägev. Sillu sõnade kohaselt olin ma emotüdruk aka. Hello Kitty. :) Tähelepanu-keskpunktis olime küll kogu aeg, keegi ei läinud külmalt mööda. Üks tüdruk isegi läks kaarega mööda, kartis meid vist.. (a)

Tuju: Üliiiiiiiiihea! 
Koht: Laua taga. : )
Muusika: Singer Vinger - Kodusõda. 

Silluga.

( Pildil siin selle ülikõva soenguga , millega sai õhtul ringi käidud .. :) Sillu tahtis raskelt, et me jäädvustaksime neid soenguid koospiltidega . Minu meelest pildid iseenesest kukkusid hästi välja , soengud samuti. Meeleolu oli üleval tänu soengutele :) Superhea õhtu oliii !  )

Mina: "Mu emme võttis kaasa sašlokid." Sillu vastas: "Sassi lokid või?!"
ketsu aka. miss kitty aka. ketsukitty. 

pühapäev, 14. juuni 2009

14. juuni '09.

Tšau! 

Jällegi on toimunud asju, millest peaks siia kirjutama. Alustaks siis sellest, kui oli kolmapäev. Safka läks koju, et õppida matemaatika eksamiks ( .. mille ta sai 3, Ülts sai ka 3, Janza sai 4! ). Läksime Saksa Gümnaasiumi kossukale, kus olid Sten, Anneli, Björn, Aivo ja Tauri. Tauri mersust ei saa ma ikka veel üle ega ümber! Lõpupoole juba suht istusime Pipiga kahekesi autos, kuulasime Termikat ja selliseid asju ja rääkisime niisama. Siis hakati ära liikuma, kuid olime kuulanud autol aku tühjaks, nii et auto ei tahtnud tööle minna. Aega võttis- asja sai. Saime ühelt mehelt krokodillid, millega siis auto ka tööle läks. Naerda saime küll piisavalt, kui aus olla.

Eile. Aitasime Janzal kolida (mina, Pipi, Rait, Safka, Arvi). Tassisime Pipiga mingeid kotte ja kappe veits. Ilged peotujud olid sees, kõik tahtsid pmts juua. Läksime Safka poole, lebotasime seal, siis läksime Steni poole. Jah, seal juba alkot jätkus. Vahepeal pidasin maha tõsise jutuajamise Tauriga, sain vist laksult kaineks selle peale. Aga elasin üle. Ma ei ole kunagi vist nii sigalakku täis olnud, kui ma eile olin. Päris ausalt.. Aga paha eriti ei hakanud õnneks, võinoh.. ma ei mäleta, et oleks hakanud. Praegu talun oma nunnut tuumapohmelli, mis mind üldse maha ei taha jätta.

Tuju: Paha olla on, muidu on vägagi viis.
Koht: Laua taga. 
Muusika: Modern Talking - Heart of an angel. 



12'st 7. Pips, meil läks hästi! ; D 
ketsu aka. miss kitty. 

pühapäev, 7. juuni 2009

07. juuni '09.

Tsaauh. 

No kohe üldse ei jõua iga päev siia sissekandeid teha, seda enam, et mõni öö pole koduski olnud, aga see selleks.. Meeles on õnneks kõik, sest alkoholi ma ei tarbinud. Ma korralik! :)

Reedene päev siis.. Hommikupoole oli suht lebo olek, päeval läksime kella viieks Nõmmele, et minna vaatama Silveri kontserdit.. Kitarri mängib, ülilahe! :) Nii .. Kontsert oli super, seejärel sõitsime bussiga ja trolliga ka, saatsime Pipi ära ja läksime Steni juurde. Pips pidi minema Viljandisse, kahjuks ja Üllar sõitis nii või naa maale. Seltskond oli suht vaikne seni, kuni Silver lõpuks sinna tuli. Siis tuli rahval juba elu sisse ja olemine läks mõnusamaks. Ühel hetkel hakkas mul suht paha, ropsisin veits Steni juures ja lõpuks läksin koju. Kõige haigem on see, et ma ei olnud senini mitte ühtegi tilka alkoholi võtnud. Kodus heitsin pikali, messisin paar sõnumit Safkaga ja sain terveks ööks mõttematerjali. Vägev. 

Laupäeva hommik algas sellega, et logisin msni ja peatselt logis sisse ka Safka. Sain seletust nii mõnelegi asjale. Ta liikus uuesti Steni poole, seega igavlesin kodus. Ühel hetkel lõi pähe mõte, et võiks minna Jossuga jalutama üksinda. Võtsin siis koera ja läksin. Trippisin suht Steni maja läheduses juhuslikult ja ligi 2 tunni pärast jõudsin koju tagasi. Seejärel kutsus Safka mind Steni poole, esialgu oli plaan olla vaid paar tundi.. Paraku jäin ööseks, no nii .. kogemata. Hmh, siis läks asi juba edasi, enamus ajast olingi Safkaga koos jms. Kella kolme paiku sättisime end pikali, Safkal tuli ilge uni (kõik teised juba magasid), ma ei lasknud Safkal magada, vaid torkisin teda ribide vahele. Kell 6 alles lubasin tal magama jääda, seega ta sai magada vaid 3,5 tundi. Suht kahe paiku jõudsin koju, Safka läks veel perega kuskile metsa tšillima, ma sain magama jääda kodus.. Siis tuli mulle kõne, et kas ma meteoriidikraatrisse viitsin minna - ajasin end üles ja läksingi. Päev suht korras ! :)

NB! Digikas jamab ja ei lase pilte arvutisse tõmmata, ajab ette mingi värdja error'i. Proovin asja lähitulevikus korda saada ja seejärel pilte siiagi lisada. Vabandan seniks! 

Tuju: Energiline. 
Koht: Laua tagune, kus mujal?! 
Muusika: Blondie - One way or another. 



Sheeri koera, mongol.
ketsu aka. miss kitty aka. blondiin. 

kolmapäev, 3. juuni 2009

04. juuni '09.

Hei.

Kool ongi läbi. Suvevaheaeg, see aeg ongi nüüd käes.. Iseasi, kui hea see suvi tuleb. Loodetavasti VÄGA hea.

Tänane päev.. Hmm, kõige pealt sain Pipiga kokku ja me läksime koos kooli, et saada tunnistused. Tassisime lauad aulasse, sest Üllari klassil on homme eksam. Hoian teile vägagi pöialt! :)
Igatahel peale seda sain tunnistuse, mis mul üsna halb oli, oleks võinud parem olla.. Aastahinnetes seitse kolme, ei ühtegi kahte. Veerandites kaheksa kolme, ei ühtegi kahte. Varem olid alati paremad hinded.. Peale seda läksime Pipiga pingile istuma, ma ohkasin seal, et ma ei taha üldse koju minna.. Niisiis kutsus ta mind enda poole, kuhu ma ka läksin. Istusin netis, Pipi vahepeal suutis magada ja seejärel hakkasime Spiderman'i vaatama (Sillu, mina, Pipi). Siis otsustasime, et võiks välja minna. Saime ka Evvuga kokku ja läksimegi kossukale. Üllarit ei olnud just kõige parem näha peale kõike, aga samas sain hakkama. Tuju oli enam-vähem, kuid mitte kõige parem. Proovisin kossu mängides olla aktiivne, vist olingi.. Kolmeka sain igatahel sisse! Medalit tahaks, nooh.. Ja siis läksime Üllari poole, kui padukat sadama hakkas. Seal hakkas ta isa ajama, et Üllar ei tohi homses eesti keele eksamis läbi kukkuda, seejärel võtsin kätte ja hakkasin talle seda õpetama. Kamp läks vahepeal ära (Pipi, Evvu, Silver [Safka]), jäime kahekesi sinna. Õpetasin talle suht pikalt seda, sest ta väike vaene puupea ei võta ju nii rasket asja nagu EESTI KEEL! :D Tegime igasuguseid lausekoostamisi jms, ta vist lõpuks jagas ka midagi.. Ma loodan. 

Nii.. Varasematel päevadel vist polegi midagi teinud. Tuju on suht allapoole normaalsust, aga see on igati mõistetav. Piisab sellest, kui Safkagi mõistab, kui aus olla.. Parima sõbra mõistmine ongi tähtis. Loodan, et millalgi laabub kõik ja ma saan jälle pisutki targemaks.

PS! Ma pole endiselt pilte arvutisse suutnud tõmmata, ma luban, et teen seda ennem selle nädala lõppu. Ma loodan. : ) 

Tuju: Osaliselt säran. 
Muusika: Ines - Ma ei tea, mis juhtuks.
Koht: Laua tagune. 


Sa oled kena! Sa oled pandav!

ketsu aka. miss kitty aka. totu aka. traktor aka. pitsu aka. ladaktor.