kolmapäev, 15. juuli 2009

15. juuli '09.

Tervist.

Pikk paus on sees olnud. Eks proovin panna kirja, mis vahepeal on toimunud.. Kuigi hetkel ei tule ükski asi meelde, aga mis siis.

Eile öösel olin Safka juures rahvaga. Madisega sain ma naerda tõsiselt palju. Rohkem, kui arvatagi oleksin osanud. Rääkisin talle täiesti suvalist lampteksti üleeile, ta vastas: "Pole hullu, mulle räägivad kõik oma muredest." Nüüd naerame selle üle. Üritas öelda ühe ülihea põhjuse, milleks oli: "Sellepärast ongi.." Ja Tema tohutu tarkusehunnik peas valmistas kokku lause: "Lumi on aastajärgne tekkiv värk." Ja meil on nüüd oma reegel ka - kes õlut joob, sellel peab peas olema oranž nokamüts, eksole.
Üleeile olin samuti Safka juures. Siis olin rohkem joonud ka vist. Tšillisin Silluga põhiliselt. Bamber. ( :D ). Öösel sain hakkama ühe koostööga Pipiga, ja seetõttu läksid lahku Pipi & Ülts. Nad üritavad olla tugevad ja kõik üle elada. Eks ole näha ...

Viimasel ajal olen olnud tohutult mõtlik. Mõtlen vanadele aegadele, mil ma paistsin muretum, samas aga kartsin iga pisema asja pärast. Praegu aga kummitab mind 8 kuu tagune asi, seoses T-tähega tüübiga. Ma ei kahetse seda kõike enam, aga ma ei arva ka, et see kõik oleks õige olnud. Aga samas ma olen kindel, et saan sellest üle nüüd vaikselt.. umbes aasta pärast. Kuid ka see on 'kõva sõna.'

3. - 5. juuli oli Venemaal. Võistlustel. Hotell tundus tõsiselt-tõsiselt kole, samas oli tegelikult täiesti normaalne seestpoolt. Piltide jaoks teen pildilisa homme/ülehomme. Võistlused läksid halvasti, aga kõik on endiselt minu jaoks okei. Reis iseenesest läks korda, tuju oli hea enamjaolt ja sain nunnusid sõnumeid ka, mis tõestas, et Eestis oodatakse mind juba. Ostsin vennale mini-footballi ka sealt, Venemaa kirjadega. Ülinunnu mu meelest.

8. - 12. juuli olin Õllesummeril, 5päeva piletiga. Selle puhul saate isegi pilte, mis meist tehti fotograafide poolt, kuna torkasime silma inimestele. 5 päevaga tehti kokku ~50-60 pilti.
Neist 4:

1) üksinda:













2) suht jube nägu.













3) vaatasime Benji-hüppeid tegelikult, aga okei.













4) fotograaf tuli jutuga, et jäime vilgutamisega vahele ( nimelt prilliraamid vilkusid ).



















btw - roosa mina, roheline Pipi. ; *


Kunagi kirjutan ehk rohkem .. Tervitaksin kõiki, kes vähegi lugeda viitsivad. Ja küsimus laiemale ringile - kasvõi piltide järgi vaadates öelge, kas mulle sobivad need nn roosad juuksed? (a) Nii poiste, kui tüdrukute vastuseid ootan..



Tuju: Mõtlik.
Muusika: Meie Mees feat. Tanel Padar - Said, mis tahtsid.
Koht: Tugitooooool!


Lumi on aastajärgne tekkiv värk.
Ketsukitty.