kolmapäev, 3. juuni 2009

04. juuni '09.

Hei.

Kool ongi läbi. Suvevaheaeg, see aeg ongi nüüd käes.. Iseasi, kui hea see suvi tuleb. Loodetavasti VÄGA hea.

Tänane päev.. Hmm, kõige pealt sain Pipiga kokku ja me läksime koos kooli, et saada tunnistused. Tassisime lauad aulasse, sest Üllari klassil on homme eksam. Hoian teile vägagi pöialt! :)
Igatahel peale seda sain tunnistuse, mis mul üsna halb oli, oleks võinud parem olla.. Aastahinnetes seitse kolme, ei ühtegi kahte. Veerandites kaheksa kolme, ei ühtegi kahte. Varem olid alati paremad hinded.. Peale seda läksime Pipiga pingile istuma, ma ohkasin seal, et ma ei taha üldse koju minna.. Niisiis kutsus ta mind enda poole, kuhu ma ka läksin. Istusin netis, Pipi vahepeal suutis magada ja seejärel hakkasime Spiderman'i vaatama (Sillu, mina, Pipi). Siis otsustasime, et võiks välja minna. Saime ka Evvuga kokku ja läksimegi kossukale. Üllarit ei olnud just kõige parem näha peale kõike, aga samas sain hakkama. Tuju oli enam-vähem, kuid mitte kõige parem. Proovisin kossu mängides olla aktiivne, vist olingi.. Kolmeka sain igatahel sisse! Medalit tahaks, nooh.. Ja siis läksime Üllari poole, kui padukat sadama hakkas. Seal hakkas ta isa ajama, et Üllar ei tohi homses eesti keele eksamis läbi kukkuda, seejärel võtsin kätte ja hakkasin talle seda õpetama. Kamp läks vahepeal ära (Pipi, Evvu, Silver [Safka]), jäime kahekesi sinna. Õpetasin talle suht pikalt seda, sest ta väike vaene puupea ei võta ju nii rasket asja nagu EESTI KEEL! :D Tegime igasuguseid lausekoostamisi jms, ta vist lõpuks jagas ka midagi.. Ma loodan. 

Nii.. Varasematel päevadel vist polegi midagi teinud. Tuju on suht allapoole normaalsust, aga see on igati mõistetav. Piisab sellest, kui Safkagi mõistab, kui aus olla.. Parima sõbra mõistmine ongi tähtis. Loodan, et millalgi laabub kõik ja ma saan jälle pisutki targemaks.

PS! Ma pole endiselt pilte arvutisse suutnud tõmmata, ma luban, et teen seda ennem selle nädala lõppu. Ma loodan. : ) 

Tuju: Osaliselt säran. 
Muusika: Ines - Ma ei tea, mis juhtuks.
Koht: Laua tagune. 


Sa oled kena! Sa oled pandav!

ketsu aka. miss kitty aka. totu aka. traktor aka. pitsu aka. ladaktor.