laupäev, 16. mai 2009

16. mai '09 teine sissekanne.


Heeeei !

Hommikul sai päris mõttetult kodus istutud kuni neljani. Siis tuli meil Pipiga ideaalne plaan minna linnahalli juurde pilte tegema, mis üsna peagi ka tehtud sai. Olgu mainitud, et plaani mõtte andis mulle Oliver. Pipiga koosolles pole ma juba ammu niiiiii jõhkralt naerda saanud.
Põhikild: "Kasva suuremaks, kui sitapott, ennem, kui mölisema tuled."
Aga põhimõtteliselt oli siiski tore ja see päev jääb kindlasti meelde.

Siis liikusime Pipi poole.. Päris hea oli eurovisiooni taustal tantsida, laulda ja niisama röökida. Norra võitis, see on hea! Lugu oli super, mis jääb kummitama ja on kaasakiskuv. Ühe sõnaga SUPER! Peaks mainima veel, et Eesti lugu puges sügavalt hinge.
Kommenteerimiskonverents oli ka väga hea.. Vahepeal küll rääkisime mingit seosetut juttu, kuid siiski üsna palju sai naerda. Super !


Varsti saab tuttu kerida, siis ehk homme parem olla. Homme näeb juba Ültsi ka, lõpuks tuleb ta maalt tagasi!

Muusika: House radio.
Tuju: Ükskõikne.
Koht: Tugitool läpakaga.


Slow-fuck-ija.
Ketsukitty.

16.mai '09.


Tervist. 

Peaks hakkama sissekandeid vist tegema iga päev, siis ei lähe päevasündmused meelest ära kohe. Eelmine nädalavahetus oli kindlasti üks parimaid mu elus. Ma ei teagi, kas ma peaksin siin kõik sõna-sõnalt ära rääkima, või hoopiski vaikima, sest võibolla mõnda üldse ei huvitagi, mis ma nädalavahetusel tegin. Kuid samas.. Sina, kes Sulle ei meeldi lugeda nädalavahetuse peost, palun sulge aken x'ist. Aitäh! 

Reedel ennem trenni jõin purgi siidrit, vahepeal magades. Pärast seda leidsid Sillu ja Pipi, et mu silmad läigivad. Vahet pole - trenni läksin ikkagi. Elasin üle, ja jõudsin tagasi siis, kui rahvast oli pisut rohkem. Päeval oli ostetud juba rumm kokaga valmis. Tõotas tulla üsna joogine päev. Kusjuures see oli mu elu esimene 'pidu' / 'läbu'. Niisiis.. Jõime Pipi ja Evvuga redelina ära Twisti, ja ühe siidri, et siis minna üle rummile. Siis astus sisse sinna üks poiss ( nime ma ei tahaks nimetada, ütlen lihtsalt A ), kes käib meie koolis ja kellega ma pisut juba suhelnud olin. Kartsin pisut, ma ei tea isegi, miks. Avasime koos rummi, hakkasime seda siis pisut jooma. Lõpuks olin mina üsna segane alkost, teised nii hullud polnudki. Ülts lubas olla terve päeva kaine ja hoidis mul silma peal, et ma lollustega hakkama ei saaks, samas lohutas mind, ja ma tõstsin ta tuju oma feilimistega. Põhifeil: "Ülts, kuule.. Aah, mul läks meelest." 

Nii.. Siis kella nelja ajal hommikul läksime kossu mängima, nad mängisid poolteist tundi ühte seitset. Siis läksime tagasi Pipi poole, mina jäin ühe E kõrvale tuttu ja ülejäänud vajusid mujal. Peale Sillu, kes terve öö üleval passis. Hommikul hakkasime Silluga koos telekat vaatama, ligi kuus tundi vist vaatasime. Siis ärkas rahvas, läksime uue rummi järele jne. Siis sadas rahvast rohkem sisse. Oleksime ka mendile vahele jäänud, üks düüd sai pisut peksa, mina oksendasin verd jne.. Üsna sisukas nädalavahetus. 

Eile pidin minema Koolinoorte Meistrivõistlustele ketast heitma, ennem seda aga klassiga Tallinna päevale. Saime Keskerakonna õhupallid, sidusime need Pipiga käe külge ja siis kambaga naersime seal. Järgmine hetk filmiti meid, siis tuldi intervjuud küsima. Feilisime. 

Küsimus: "Mis tähtsus teile sel päeval on?"
Mina: "Ma ei tea.. erilist tähtsust polegi. Vb see, et Tallinn mu kodulinn."

Küsimus: "Aga teate te üldse, miks see päev on?"
Mina: "Pipi, vasta ise."
Pipi: "Ei tea.." 

Küsimus: "Midagi Lüübeki linnaõigusest olete kuulnud?"
Mina: "Ei.."

Intervjuu sai läbi. :D

Ja siis järgmine hetk filmiti meid juba AK poolt, hakati tulema intervjuud tegema, me jooksime minema. Väga haige nagu. :D Kas tõesti me tõmbasime nii palju tähelepanu ?! 

Võistlustel igatahel plaanisin juba ära minna ennem algust, sest ma ei tahtnud üldse ja kartsin. Lõpuks sain kolmanda koha, ühtlasi ka pronksmedali. Väga lahe nagu! Jäin ülirahule. Endal puukäsi kahe mõraga ( vasak käsi ) ja siis kolmas koht. Tubli-tubli. 

Tuju: Enam-vähem .. 
Muusika: Britney Spears- If you seek Amy.
Koht: Laua tagune. 

Mis teed? Keedan teed ja vaatan emteveed.
Ketsukitty.