pühapäev, 7. juuni 2009

07. juuni '09.

Tsaauh. 

No kohe üldse ei jõua iga päev siia sissekandeid teha, seda enam, et mõni öö pole koduski olnud, aga see selleks.. Meeles on õnneks kõik, sest alkoholi ma ei tarbinud. Ma korralik! :)

Reedene päev siis.. Hommikupoole oli suht lebo olek, päeval läksime kella viieks Nõmmele, et minna vaatama Silveri kontserdit.. Kitarri mängib, ülilahe! :) Nii .. Kontsert oli super, seejärel sõitsime bussiga ja trolliga ka, saatsime Pipi ära ja läksime Steni juurde. Pips pidi minema Viljandisse, kahjuks ja Üllar sõitis nii või naa maale. Seltskond oli suht vaikne seni, kuni Silver lõpuks sinna tuli. Siis tuli rahval juba elu sisse ja olemine läks mõnusamaks. Ühel hetkel hakkas mul suht paha, ropsisin veits Steni juures ja lõpuks läksin koju. Kõige haigem on see, et ma ei olnud senini mitte ühtegi tilka alkoholi võtnud. Kodus heitsin pikali, messisin paar sõnumit Safkaga ja sain terveks ööks mõttematerjali. Vägev. 

Laupäeva hommik algas sellega, et logisin msni ja peatselt logis sisse ka Safka. Sain seletust nii mõnelegi asjale. Ta liikus uuesti Steni poole, seega igavlesin kodus. Ühel hetkel lõi pähe mõte, et võiks minna Jossuga jalutama üksinda. Võtsin siis koera ja läksin. Trippisin suht Steni maja läheduses juhuslikult ja ligi 2 tunni pärast jõudsin koju tagasi. Seejärel kutsus Safka mind Steni poole, esialgu oli plaan olla vaid paar tundi.. Paraku jäin ööseks, no nii .. kogemata. Hmh, siis läks asi juba edasi, enamus ajast olingi Safkaga koos jms. Kella kolme paiku sättisime end pikali, Safkal tuli ilge uni (kõik teised juba magasid), ma ei lasknud Safkal magada, vaid torkisin teda ribide vahele. Kell 6 alles lubasin tal magama jääda, seega ta sai magada vaid 3,5 tundi. Suht kahe paiku jõudsin koju, Safka läks veel perega kuskile metsa tšillima, ma sain magama jääda kodus.. Siis tuli mulle kõne, et kas ma meteoriidikraatrisse viitsin minna - ajasin end üles ja läksingi. Päev suht korras ! :)

NB! Digikas jamab ja ei lase pilte arvutisse tõmmata, ajab ette mingi värdja error'i. Proovin asja lähitulevikus korda saada ja seejärel pilte siiagi lisada. Vabandan seniks! 

Tuju: Energiline. 
Koht: Laua tagune, kus mujal?! 
Muusika: Blondie - One way or another. 



Sheeri koera, mongol.
ketsu aka. miss kitty aka. blondiin.