kolmapäev, 22. aprill 2009

22.aprill '09

* Pildi kohta nii palju, et Tal oli igav & Tema töötles. Mul üsna orav peas või midagi. Aga kuna Tema tegi, siis see siin ka täitsa olemas. :) Mind ajas isegi korraks naerma. :) Nii et.. Tema töödeldud. 

Tervist. Üsna reaalselt normaalselt kolmapäev on. Mõistan, et Tema täna välja ei saanud, sest seda oli Ta ju alati öelnud, et eile-täna Ta välja ei saa. Sisimas lootsin ikkagi, aga ei mingit pettumust, kui Ta ütles, et plaanid ei muutu siiski. Aga et mu üks parimaid sõpru (Alexi kõrvalt) mind niiviisi üle laseb, ma ei oleks uskunud. Juba eilsest oli jutt, et kui Tema ei saa tulla, siis ma lähen selle parima sõbraga kahekesi, sest meil mõlemal on pika ajaga üsna palju jutte kogunenud, millest rääkida. Tema tüdruk pidi olema sõbrannaga ära, seetõttu pidime koos olema väljas. Aga ei! Milleks?! See tüdruk otsustas, et ta ei lähe sõbrannaga kuskile, ja seetõttu see sõber lasi mind üle. Ja mul on ausalt ka siiber sellest pealtvaatamisest, kuidas Te kogu aeg omavahel koos olete jne. 

Homme näen ma TEDATEDATEDATEDATEDA! Ja no shit, et Ketsu seetõttu maailma õnnelikum on. Lubaduse andis ta mulle ka, seetõttu peaks see päev eriti kenasti mööduma. Eks me siis loodame parimat, eksju. Korrutan Talle pidevalt, kui väga tahaks juba Teda näha & eriti nunnu on see, et Ta vastab samaga. Argh, ma ikka so in love vist. 

Nii.. Mis ma veel rääkida oskan? Koolis on meedianädal, mille tõttu siis iga päev vähemalt üks loeng. Päris põnev tegelikult, sest enamus loengud puudutavad internetti, mis on ka loogiline, sest see on ju meedia. Ja päris hea on olla loengul, kui üks tüüp terve aja vaatab ja naerab ( nimelt siis see parim sõber. ). Aga koolis muidu üsna reaalne olla, sest rahvas on üsna hea mu ümber. Viimasel ajal tundub, et ma saan kõigiga paremini läbi, kui varem, mis on muidugi positiivne ainult. 

Selleks korraks vist tõmban otsad kokku. Kristel kiusab mind msnis, et ma ülehomme ainult ühest teemast räägingi, aga ma pakun ka nii. :) Ja mu päevaplaan on: Tema. Tema. Tema. Söök. Tema. Tema. Tema. Tema. Jook. Tema. Tema. Tema. Tema. Tema. Tema. 

 

Tuju: Parim.
Muusika: Mr. Happyman - Kruiisime.
Koht: Lauatagune.

Koor on olemas, iva puudub!
Ketsukitty.