teisipäev, 19. mai 2009

19.mai '09.


Psst! Pilt on üsna vana! Pilt tuletab meelde häid aegu, kui kõik oli super! :) Siis ma veel Pipiga väga ei suhelnud. 

Ma ei oska mitte midagi selle päeva kohta tegelikult öelda. Algusest peale olen ma üsna positiivselt meelestatud. Hommikul ilusti kooli, kus läks kõik enamjaolt ilusti, kui välja arvata matemaatika tasemetöö, mille tulemustest ma ei soovi parem mitte midagi teada. Siis peale kooli korraks kodust läbi, seejärel välja. Alguses saime Ültsiga eraldi kokku ning seejärel suundusime Pipi maja ette. Tšikk magas ja tal võttis 15 minutit aega, ennem kui üles sai ja alla suutis tulla. Siis oli minek kossukale, kus ma lõin oma mõrase käe igalepoole ära ( st. vastu Ültsi ) ja seejärel võttis Arvi mu käest kinni ja raputas seda ( just randme koha pealt, kust ma kätt liigutada ei saa. ) Automaatselt hakkasid pisarad voolama, läksin minema. Käisin traumapunktis läbi - luumurd, luust kild väljas ja mõra. Super! Kipsi ei lasknud panna, rääkimata opiajast. Seda olen ma juba algusest peale korrutanud .. 

Kossukal sai tegelikult nalja. Silver on üks põhivend, kes suudab mind igas olekus naerma ajada. Ja psühholoogiks võiks ta hakata, sest ta ei oska lohutada, vaid oskab ainult idiootselt naerma ajada. See on nagu põhioskus tal. Ja kuna mu käsi nii-nii valutas, siis ta oli valmis kõige mu heaks tegema ( nt. andis ilma vingumata oma telefoni minu kätte. ). Selline peabki olema sõber. :)

Käsi teeb ai-ai-ai-ai. Nagu keegi taoks kirvega kätt. Nagu käsi põleks või midagi taolist. Õpetajatel enamasti karp lahti, et miks ma kipsi ei lase panna, aga see on mu põhimõte, et ma ei taha mingit kipsi, sest see tuleks õlani! Aga jah, see selleks, kaua ma oma käest ikka jahun. 

Päris hea füüsikatund oli esmaspäeval, kui füüsikaõpetaja klassiukse seestpoolt lukku keeras, et keegi välja ei saaks. Lukk kiilus kinni, enam ei saanud lahti. Kooli töömeeski ei saanud ust lahti, siis tuli Päiv, kes luku lahti lammutas. Õpetaja nägu oli tõsiselt naljakas, kui ta nägi, kuidas kapid ähvardasid katki minna seespoolt. Sain ka füüsikaõpetaja pastaka endale, andsin enda oma vastu. Üsna reaalne diil oli, ta sai parema pastaka, kui mina! 

Tuju: Positiivne. :)
Muusika: Busta Rhymes feat. Linkin Park - Together we made it. 
Koht: Laua taga. 


Teeme ära, Ta ei näe!
Ketsu aka. miss kitty aka. pitsu aka. totu aka. jänku.