reede, 10. aprill 2009

11.04. öö.


Nii mõnus on istuda.. Istuda teki all, Jänksi Shake on kõrval ja mõelda.. Mõelda sellele, et mille kuradima pärast ma võisin tast ilma jälle jääda? Mida ma suutsin valesti teha?
Laupäev, pühapäev suutsin olla veel maailma kõige õnnelikum koos Temaga. Tänaseks olen totaalselt end failinud, igas mõttes.
Ja homme ma juba näen teda! Arggh!
Kuidas käituda? Kuidas olla? Mida teha? Ja kõige tähtsam.. MIKS teha?
Peaks ma mängima just õnnelikku? Või ükskõikset?
Õige kah, me jäime ju sõpradeks. Järelikult käitun nagu sõber, mida ma talle viimased päevad tähendanud olengi. Käitumisest oli näha, et kõik saab läbi juba ju, nii et no shit.


Voodis istumisest juba üsna siiber. Kolm päeva jutti haige, kuna terve nädalavahetus sai 38'ses palavikus Temaga koosoldud, sest pidasin teda täpselt selleks Mr.Right'ks, keda ta tegelikult kaugeltki polnud, aga no.. Mis teha, naiivne on üsna tore olla.
Ja kui ta nüüd tõesti keelas mul väljas käimise ära haigena, siis ravisin end paar päeva. Nii kui välja läksin, sain VOUUUUPS! näkku, et ma ei ole peoloom ja see on minu miinus. No sorry, et kõik ei taha Sinusugused olla!


Kõigest olenemata oli väljas väga-väga-väga hea.
Evvu, mina, Üllar. Ma pole juba ammu käteteemaga niimoodi feilinud, rääkimata limonaadipudelist ja traktoriteemast. Ja lõputeema, st teema "Tal oli peenis," sai ka üsna feiliks kahjuks / õnneks.
Aga naerda sai üsna kõvasti ja see oligi tähtis.

Nüüd tõstan Üllari tuju ja palun teda homme välja.. Hoidke pöialt, et see ka õnnestuks.



Koht: Teki all.
Tuju: :|

Muusika: Baby Alice - Pina Colada Boy. ( selle loo eest tänaks eraldi alllllllut, )

Alles siis märkad inimese tähtsust, kui oled Temast ilma jäänud. 
Ketsukitty.