kolmapäev, 5. august 2009

6. august '09. Ma lihtsalt pidin siia ka lisama.

Terve see sasipundar sai alguse suve lõpupool, mil meil veel kestsid koolidevahelised võrkpallivõistlused. Ma olin palavikus kodus, kui mul toimus mingi pisem sebimine Pipi ''venna'' Silluga.
Selsamal päeval me ka kohtusime Pipi pool. Väljas automaatselt võtsime ümbert kinni teineteiselt, veetsin kõik tunnid nendest koosoldud kolmest päevast Tema kaisus. Ma tundsin end kõige
õnnelikumana. Sain aru, et taas olen ka mina loodud selleks, et õnnelik olla. Siis aga haigestusin eriti tugevalt, taas tulid vereköhimised ja Sillu palus mul kodus rahulikult end ravida. Tegin seda,
et saaksin võimalikult ruttu Ta kaissu tagasi saada. Kolmandal päeval, mis ma kodus veetsin, ütlesin Sillule kohe ära, et ma ei tule võrkpallivõistlustele, kahjuks me ei näe. Paraku tuli mu treenerilt kõne 4 minutit ennem võistluste algust, ruttu toppisin end riidesse ja ma jooksin kohale. Mu pea käis ringi, mul oli süda paha, tundsin, kuidas kurku tekkis vereklomp ja ma ei suutnud olla. Kuulsin, kuidas Ülts sosistas Sillule: "Näe, Su naine on ka platsil." Sillu vaid ütles, et: "Ah, ära jama, Ta ju haige," ja siis nägi Ta mind. Me pilgud kohtusid, ma olin valmis tegema ükskõik mida, et see mäng oleks meie võidetud. Paraku nii ei läinud. Hakkasime ära minema, Sillu oli teistsugune mu suhtes. Sain aru, et lõpp pole kaugel. Nii see ka õhtul tuli.. Meie suhe on läbi.
See oli mulle kõva löök südamesse. Õnn kestis 6 päeva, valu ja piin peale seda aga 3 kuud. Ma nutsin päevast päeva ka Pipiga olles. Ma ei suutnud olla üle sellest, et ma jäin ilma Temast, keda ma arvasin olema See Õige. Kolm kuud ma nutsin end iga õhtu magama mõeldes Temale, kuid ma ei näidanud seda teistele välja. Ma hakkasin olema koos Safkaga, et saada üle Sillust. Ma ei saanud tast üle, mul tekkis hoopis tunne nagu ma petaks kedagi, olenemata sellest, et kõik see oli tegelikult ju vaid mäng. Minu jaoks, mitte Safka ..

Nüüd, kolm kuud hiljem peale seda valusat lööki .. Tuli üks imeline päev, mil MSN-is rääkides sain Sillult teada, et .. Ta kahetseb, et mu üldse maha jättis. Mu küsimuse peale, kas ta tahaks uuesti proovida, tuli vastus "Tahaksin .." Saime kahekesi kokku ja juba selsamal õhtul ma leidsin end magamas Sillu kaisust. Ja see oli maailma kõige parem tunne.
Nii see edasi läks, tuli veel kaks päeva, mil olime kogu aeg koos, kuni ühe õhtuni, mil ma sain teada, kui paljusid asju olen valesti teinud. Sain aru oma veast, lubasin iseendale, et õpin sellest. Selsamal õhtul veel vabandasin Üllari ees kõige pärast. Silluga said mul asjad korda, ma olin jälle õnnelik. Ütlesin Talle otse välja, et ma armastan Teda pööraselt.

Ma olen hetkese seisuga kõige-kõige õnnelikum tüdruk. Ma tahaks, et see kõik jääks nii, et see ei lõppeks. Ma ei saa olla üle kõigest sellest, mida ma Ta vastu tundnud olen ja mida tunnen. Ta on ainus, keda nii lakkamatult palju olen armastanud. Ma ei saa olla ühtegi päeva ilma Teda nägemata, ilma Tema häält kuulmata, ilma Tema kõnnakut nägemata, ilma Tema kallistust tundmata, ilma Tema kätesoojust tundmata, ilma Tema naeratust nägemata, ilma Teda armastamata.. Ta on kõik mu jaoks. Mu elu ! Ainus poiss, keda ma nii väga tahan hoida.



Sillu ..
Pea meeles, et ma ei unusta Sind mitte iial. MITTE IIAL ! Minu südames õitseb see roos igavesti ..
Igavesti minu kõige-kõige parem musi ..

Armastan Sind lõpmata palju.

- Sinu Kitty.

laupäev, 25. juuli 2009

26.juuli ehk PALJU ÕNNE LIISU & SANN !



Tšau.

Ah, ma ei tea enam mitte midagi. 11 päeva pole joonud, samas aga on kõige muuga ilge segadus.
Poisid.. Oeh.. Süda on kinni vist praegu ainult ühes - selles, kes on aprillipostitustes Tema nime all. Ta teab, et mõtlen Teda. Aga ma ei tea, ikka veel KÕIK see Tema juures.. Nunnud rohelised silmad, Tema stiil, Tema naeratus.. No see kõik ON armastava-panev ju ?!
Ahjaa - ta sheerib oma südant vabal ajal minuga, sest Ta ise paneb mu südame seisma ! :)

Täna oli hea.. Pingil, rahvas jõi, ma olin joonud vaid 3 lonksu õlut. Tegime suitsu. Järsku ütleb Mannu kõrvalt: "Politsei!" Ment tuli, Ülts oli juua täis ja pani jooksu. Ment surus ta vastu maad kõhuli maha, käed raudu. Teine ment küsis dokumente. Kellelgi peale Sillu & Kristi (täisealised) dokke oma jutu järgi polnud. Ajasid meid pingilt ära ja viisid Ültsi koju. Normaalne. : )

Geelküüned. Hmm, nii ilusad nagu! :)
24.juuli pandud siis, vägagi rahul olen.
P-tähe ripatsiga kaelakee ka ostetud. Huh, Pipi on ja jääb parimaks sõbrannaks ka no .. ; *




Tuju: Nukker vist.
Koht: Voodi.
Muusika: Terminaator - Just Reedeti. <3


bbbbooiiinnnnggg ! Sillu teab ! ;*
ketsukitty.

neljapäev, 16. juuli 2009

16. juuli '09.

Heyaaa ..

Eile siis .. läksime Steni poole jooma. Poleks mulle tulnud kõnet Tarmo poolt, ma ei oleks end sigalakku täis joonud. Kuid kuna see kõne tuli, siis ma otsustasin, et joon end putsi ( vabandust väljendi pärast ). 2minutiliste vahedega lasin alla pool viinast, ja siis tuli see hetk, kus ma 2 tundi vetsupotti kallistasin. Jobu nagu ma olen - parema näopoole lebotasin prill-laual ära, lõualuu on valus ja paigast ära, rääkida ei saa, suht chill .. Ropsida sain üsna kõvasti. Stennu tõi vahepeal mulle vetsu teki, sest ma värisesin ja pisarad voolasid ropsimisest. Pole hullu. Lõpuks Meister viis mu magama .. Nunnu.

Ilge-ilge tuumapohmell on nüüd.
Aga alright - õpetuseks teile - ärge jooge nii palju, eksole !



Tuju: Paha. Paha on olla. Tuju on ka paha. Kõik on paha.
Muusika: Vaikus ...
Koht: Voodi.


Mositsioon.
Ketsukitty.

kolmapäev, 15. juuli 2009

15. juuli '09.

Tervist.

Pikk paus on sees olnud. Eks proovin panna kirja, mis vahepeal on toimunud.. Kuigi hetkel ei tule ükski asi meelde, aga mis siis.

Eile öösel olin Safka juures rahvaga. Madisega sain ma naerda tõsiselt palju. Rohkem, kui arvatagi oleksin osanud. Rääkisin talle täiesti suvalist lampteksti üleeile, ta vastas: "Pole hullu, mulle räägivad kõik oma muredest." Nüüd naerame selle üle. Üritas öelda ühe ülihea põhjuse, milleks oli: "Sellepärast ongi.." Ja Tema tohutu tarkusehunnik peas valmistas kokku lause: "Lumi on aastajärgne tekkiv värk." Ja meil on nüüd oma reegel ka - kes õlut joob, sellel peab peas olema oranž nokamüts, eksole.
Üleeile olin samuti Safka juures. Siis olin rohkem joonud ka vist. Tšillisin Silluga põhiliselt. Bamber. ( :D ). Öösel sain hakkama ühe koostööga Pipiga, ja seetõttu läksid lahku Pipi & Ülts. Nad üritavad olla tugevad ja kõik üle elada. Eks ole näha ...

Viimasel ajal olen olnud tohutult mõtlik. Mõtlen vanadele aegadele, mil ma paistsin muretum, samas aga kartsin iga pisema asja pärast. Praegu aga kummitab mind 8 kuu tagune asi, seoses T-tähega tüübiga. Ma ei kahetse seda kõike enam, aga ma ei arva ka, et see kõik oleks õige olnud. Aga samas ma olen kindel, et saan sellest üle nüüd vaikselt.. umbes aasta pärast. Kuid ka see on 'kõva sõna.'

3. - 5. juuli oli Venemaal. Võistlustel. Hotell tundus tõsiselt-tõsiselt kole, samas oli tegelikult täiesti normaalne seestpoolt. Piltide jaoks teen pildilisa homme/ülehomme. Võistlused läksid halvasti, aga kõik on endiselt minu jaoks okei. Reis iseenesest läks korda, tuju oli hea enamjaolt ja sain nunnusid sõnumeid ka, mis tõestas, et Eestis oodatakse mind juba. Ostsin vennale mini-footballi ka sealt, Venemaa kirjadega. Ülinunnu mu meelest.

8. - 12. juuli olin Õllesummeril, 5päeva piletiga. Selle puhul saate isegi pilte, mis meist tehti fotograafide poolt, kuna torkasime silma inimestele. 5 päevaga tehti kokku ~50-60 pilti.
Neist 4:

1) üksinda:













2) suht jube nägu.













3) vaatasime Benji-hüppeid tegelikult, aga okei.













4) fotograaf tuli jutuga, et jäime vilgutamisega vahele ( nimelt prilliraamid vilkusid ).



















btw - roosa mina, roheline Pipi. ; *


Kunagi kirjutan ehk rohkem .. Tervitaksin kõiki, kes vähegi lugeda viitsivad. Ja küsimus laiemale ringile - kasvõi piltide järgi vaadates öelge, kas mulle sobivad need nn roosad juuksed? (a) Nii poiste, kui tüdrukute vastuseid ootan..



Tuju: Mõtlik.
Muusika: Meie Mees feat. Tanel Padar - Said, mis tahtsid.
Koht: Tugitooooool!


Lumi on aastajärgne tekkiv värk.
Ketsukitty.

pühapäev, 21. juuni 2009

22. juuni '09. PILDILISA !






22. juuni '09.

Tere-tsau.

Jälle ma pole Teile kõigile mitte midagi põnevat kirjutanud. Vabandaksin eelkõige Oliveri & Ketsu ees, keda vist mingil määral huvitavad mu sissekanded. :) Hmm.. Millest ma nüüd rääkida võiksingi?

Meie kooli 9.a & 9.b klasside lõpetamine oli ilus ja minu meelest ka ülihea. Tegin kalli inimesele, kelle suhtes ma seda üldse poleks oodanud. Jah, see poiss loeb mu blogi, Sa vist tunned end ära küll. :) Nii hea oli olla seal, pisarad tulid silma vahepeal, et nii palju mulle kalleid inimesi lõpetab ja see on neile nii tähtis hetk. Silveriga vist vaatasime enamjaolt teineteisele silma.. Suht nunnu oli ! :) Õhtul läksin Pipiga Singer Vinger & Tanel Padari ühistuurile "Noored on hukas!" Ütlen ausalt - SEE KONTSERT OLI SUPER ! :)

Reedel jäin ööseks kodunt ära, pidin jääma Steni poole pleissile. Joonud olin vaid 2 lonksu viina ja ära söönud kaks valuvaigistit peavalu võttu. Siis tuletas mulle Sillu meelde, et ma ei tohi juua ja ma ei julgenud rohkem ühtegi tilka võtta. Mängisin pokkerit ja olin niisama aktiivne. Mingi hetk tulid sinna veel Tauri & Marks. Tauri silitas ja imetles mu roosasid juukseid ja kallistas mind ja hoidis mind endale süles. Ta oli üsna juua täis, muideks. Siis otsustasime mina, Pipi, Sillu & Ülts minna Ültsi poole ööseks. Läksimegi viimase trolliga. Olin tund aega seal olnud, kui mul tekkis tahtmine tagasi Steni juurde minna. Tee oli ~1km pikk, ma võtsin selle teekonna kell 1 öösel ette. Safka tuli mulle õnneks vastu poole peale, ma tänan teda südamest selle eest. :) Steni pool rääkisime lolli juttu ja lõpuks läksime magama. 

Ka eile öösel ei viibinud ma kodus. Seekord siis Pipi, Ültsi, Safka ja Silluga Ültsi pool.. :) Magada oli suht võimatu, kiusasime Safkaga teineteist üksteise võidu. Õnneks Safka polnud tilkagi joonud, ma lihtsalt rääkisin, et mulle ei meeldi Temaga koos olla, kui ta joonud on. Niisiis ta ei joonud ja edaspidi küsib mu käest luba, kas ta võib juua. Ma niikuinii luban, sest mul pole õigust Teda keelata. Ma lihtsalt avaldasin arvamust.

Eilsed soengud olid meid rajult head. Tupeeritud ja lakitatud. Kohutav lausa, kui aus olla. Peale selle mul üsnagi roosad juuksed, nii et see jäi eriti vägev. Sillu sõnade kohaselt olin ma emotüdruk aka. Hello Kitty. :) Tähelepanu-keskpunktis olime küll kogu aeg, keegi ei läinud külmalt mööda. Üks tüdruk isegi läks kaarega mööda, kartis meid vist.. (a)

Tuju: Üliiiiiiiiihea! 
Koht: Laua taga. : )
Muusika: Singer Vinger - Kodusõda. 

Silluga.

( Pildil siin selle ülikõva soenguga , millega sai õhtul ringi käidud .. :) Sillu tahtis raskelt, et me jäädvustaksime neid soenguid koospiltidega . Minu meelest pildid iseenesest kukkusid hästi välja , soengud samuti. Meeleolu oli üleval tänu soengutele :) Superhea õhtu oliii !  )

Mina: "Mu emme võttis kaasa sašlokid." Sillu vastas: "Sassi lokid või?!"
ketsu aka. miss kitty aka. ketsukitty. 

pühapäev, 14. juuni 2009

14. juuni '09.

Tšau! 

Jällegi on toimunud asju, millest peaks siia kirjutama. Alustaks siis sellest, kui oli kolmapäev. Safka läks koju, et õppida matemaatika eksamiks ( .. mille ta sai 3, Ülts sai ka 3, Janza sai 4! ). Läksime Saksa Gümnaasiumi kossukale, kus olid Sten, Anneli, Björn, Aivo ja Tauri. Tauri mersust ei saa ma ikka veel üle ega ümber! Lõpupoole juba suht istusime Pipiga kahekesi autos, kuulasime Termikat ja selliseid asju ja rääkisime niisama. Siis hakati ära liikuma, kuid olime kuulanud autol aku tühjaks, nii et auto ei tahtnud tööle minna. Aega võttis- asja sai. Saime ühelt mehelt krokodillid, millega siis auto ka tööle läks. Naerda saime küll piisavalt, kui aus olla.

Eile. Aitasime Janzal kolida (mina, Pipi, Rait, Safka, Arvi). Tassisime Pipiga mingeid kotte ja kappe veits. Ilged peotujud olid sees, kõik tahtsid pmts juua. Läksime Safka poole, lebotasime seal, siis läksime Steni poole. Jah, seal juba alkot jätkus. Vahepeal pidasin maha tõsise jutuajamise Tauriga, sain vist laksult kaineks selle peale. Aga elasin üle. Ma ei ole kunagi vist nii sigalakku täis olnud, kui ma eile olin. Päris ausalt.. Aga paha eriti ei hakanud õnneks, võinoh.. ma ei mäleta, et oleks hakanud. Praegu talun oma nunnut tuumapohmelli, mis mind üldse maha ei taha jätta.

Tuju: Paha olla on, muidu on vägagi viis.
Koht: Laua taga. 
Muusika: Modern Talking - Heart of an angel. 



12'st 7. Pips, meil läks hästi! ; D 
ketsu aka. miss kitty. 

pühapäev, 7. juuni 2009

07. juuni '09.

Tsaauh. 

No kohe üldse ei jõua iga päev siia sissekandeid teha, seda enam, et mõni öö pole koduski olnud, aga see selleks.. Meeles on õnneks kõik, sest alkoholi ma ei tarbinud. Ma korralik! :)

Reedene päev siis.. Hommikupoole oli suht lebo olek, päeval läksime kella viieks Nõmmele, et minna vaatama Silveri kontserdit.. Kitarri mängib, ülilahe! :) Nii .. Kontsert oli super, seejärel sõitsime bussiga ja trolliga ka, saatsime Pipi ära ja läksime Steni juurde. Pips pidi minema Viljandisse, kahjuks ja Üllar sõitis nii või naa maale. Seltskond oli suht vaikne seni, kuni Silver lõpuks sinna tuli. Siis tuli rahval juba elu sisse ja olemine läks mõnusamaks. Ühel hetkel hakkas mul suht paha, ropsisin veits Steni juures ja lõpuks läksin koju. Kõige haigem on see, et ma ei olnud senini mitte ühtegi tilka alkoholi võtnud. Kodus heitsin pikali, messisin paar sõnumit Safkaga ja sain terveks ööks mõttematerjali. Vägev. 

Laupäeva hommik algas sellega, et logisin msni ja peatselt logis sisse ka Safka. Sain seletust nii mõnelegi asjale. Ta liikus uuesti Steni poole, seega igavlesin kodus. Ühel hetkel lõi pähe mõte, et võiks minna Jossuga jalutama üksinda. Võtsin siis koera ja läksin. Trippisin suht Steni maja läheduses juhuslikult ja ligi 2 tunni pärast jõudsin koju tagasi. Seejärel kutsus Safka mind Steni poole, esialgu oli plaan olla vaid paar tundi.. Paraku jäin ööseks, no nii .. kogemata. Hmh, siis läks asi juba edasi, enamus ajast olingi Safkaga koos jms. Kella kolme paiku sättisime end pikali, Safkal tuli ilge uni (kõik teised juba magasid), ma ei lasknud Safkal magada, vaid torkisin teda ribide vahele. Kell 6 alles lubasin tal magama jääda, seega ta sai magada vaid 3,5 tundi. Suht kahe paiku jõudsin koju, Safka läks veel perega kuskile metsa tšillima, ma sain magama jääda kodus.. Siis tuli mulle kõne, et kas ma meteoriidikraatrisse viitsin minna - ajasin end üles ja läksingi. Päev suht korras ! :)

NB! Digikas jamab ja ei lase pilte arvutisse tõmmata, ajab ette mingi värdja error'i. Proovin asja lähitulevikus korda saada ja seejärel pilte siiagi lisada. Vabandan seniks! 

Tuju: Energiline. 
Koht: Laua tagune, kus mujal?! 
Muusika: Blondie - One way or another. 



Sheeri koera, mongol.
ketsu aka. miss kitty aka. blondiin. 

kolmapäev, 3. juuni 2009

04. juuni '09.

Hei.

Kool ongi läbi. Suvevaheaeg, see aeg ongi nüüd käes.. Iseasi, kui hea see suvi tuleb. Loodetavasti VÄGA hea.

Tänane päev.. Hmm, kõige pealt sain Pipiga kokku ja me läksime koos kooli, et saada tunnistused. Tassisime lauad aulasse, sest Üllari klassil on homme eksam. Hoian teile vägagi pöialt! :)
Igatahel peale seda sain tunnistuse, mis mul üsna halb oli, oleks võinud parem olla.. Aastahinnetes seitse kolme, ei ühtegi kahte. Veerandites kaheksa kolme, ei ühtegi kahte. Varem olid alati paremad hinded.. Peale seda läksime Pipiga pingile istuma, ma ohkasin seal, et ma ei taha üldse koju minna.. Niisiis kutsus ta mind enda poole, kuhu ma ka läksin. Istusin netis, Pipi vahepeal suutis magada ja seejärel hakkasime Spiderman'i vaatama (Sillu, mina, Pipi). Siis otsustasime, et võiks välja minna. Saime ka Evvuga kokku ja läksimegi kossukale. Üllarit ei olnud just kõige parem näha peale kõike, aga samas sain hakkama. Tuju oli enam-vähem, kuid mitte kõige parem. Proovisin kossu mängides olla aktiivne, vist olingi.. Kolmeka sain igatahel sisse! Medalit tahaks, nooh.. Ja siis läksime Üllari poole, kui padukat sadama hakkas. Seal hakkas ta isa ajama, et Üllar ei tohi homses eesti keele eksamis läbi kukkuda, seejärel võtsin kätte ja hakkasin talle seda õpetama. Kamp läks vahepeal ära (Pipi, Evvu, Silver [Safka]), jäime kahekesi sinna. Õpetasin talle suht pikalt seda, sest ta väike vaene puupea ei võta ju nii rasket asja nagu EESTI KEEL! :D Tegime igasuguseid lausekoostamisi jms, ta vist lõpuks jagas ka midagi.. Ma loodan. 

Nii.. Varasematel päevadel vist polegi midagi teinud. Tuju on suht allapoole normaalsust, aga see on igati mõistetav. Piisab sellest, kui Safkagi mõistab, kui aus olla.. Parima sõbra mõistmine ongi tähtis. Loodan, et millalgi laabub kõik ja ma saan jälle pisutki targemaks.

PS! Ma pole endiselt pilte arvutisse suutnud tõmmata, ma luban, et teen seda ennem selle nädala lõppu. Ma loodan. : ) 

Tuju: Osaliselt säran. 
Muusika: Ines - Ma ei tea, mis juhtuks.
Koht: Laua tagune. 


Sa oled kena! Sa oled pandav!

ketsu aka. miss kitty aka. totu aka. traktor aka. pitsu aka. ladaktor. 

reede, 29. mai 2009

30. mai '09.

Hei.

Reede hommik algas sellega, kui ma pidin saama Pipiga kokku 8.30 pingil, kuid ta magas sisse (.. nagu alati) ja ta ema helistas mulle .. Mmh, läksin alt siis kella helistama, mispeale tšikk end üles ajas ja välja liikus. Koolis oli üsna tavaline päev, kui välja arvata see, et tunde oli 4 ja pool ainult. Päris hästi läks.. Peale kooli liikusin koju, seejärel Pipi poole, kus oli ka Sillu .. Läksime x'st läbi ja seejärel nägime Silverit. Ootasime Raiti täpselt 17 minutit, ning läksime seejärel hoopis kossukale. Rahvast seal jätkus, Ülts ja Arvi olid niigi seal. Trippisime mingi aja seal ( kuni Silver läks kitarri ja Ülts koju korraks ). Mängisime kolmekesi (mina, Pipi, Rait) veel natuke kossu ja seejärel läksime Ültsi akna alla. Sain ta isa nõusse, et Ülts maale ei peaks minema. Sain ka kolm ämbritäit vett kaela, päris hästi läks jällegi .. ;) Aga pole hullu.. Ülts tuli välja, siis saime kokku ka Silveri ja Raidiga (ka Steniga). Ostsime joogid ja nüüd oleme Ültsi pool.. Masendav päev, täielikult. ;)

Ültsi pool toimus nii mõndagi.. Joogid said otsa, siis hakati enamjaolt ära vajuma. Mingi aja istusime Silveriga netis ja siis läksime Ültsiga eemale rääkima, Pipi juba magas. Siis ta pakkus välja, et võiksin minna nendega ühte tuppa magama, et ei peaks kahe tüübi vahele end pressima. Olin nõus.. Esialgu rääkisime juttu, hiljem läks käest ära (täpsustama ma ei hakkaks). Terve hommik oli väga-väga vastik olla, sees keeras, süda jättis 100 lööki vahele jne .. Hilisemalt oli juba olukord parem, kuskil kolme paiku päeval liikusin ka koju.. Kodus kerisin magama ja ärkasin just mõni minut tagasi. Nüüd saab öösel netis istuda! 




Tuju: Sitt.
Koht: Silveri süles.
Muusika: Koit Toome- Allikas.


T*ra-Rait.
ketsu aka. totu aka. kitty aka. traktor aka. pitsu aka. ladaktor.

teisipäev, 26. mai 2009

26. mai '09.

Hei.. Aega on üsna palju mööda läinud taaskord. Oliver tuletas meelde, et peaksin midagi siiagi kirjutama. Juhtunud on palju, kui nüüd päris aus olla. Kasvõi Saaremaa tripp..

Hommiku poole oli siis väljasõit kooli eest. Rahvas oli üsnagi normaalne, sain lähedusse väga viis pluss inimesed ja sõit algas. Kõik oli hea, naerda sai üsna kõvasti ja kui juba praamile jõudsime Virtsust, siis olime Pipiga korralikult 'üles ärganud'. Energiat oli parajalt, seetõttu sai ostetud ka pudel Starterit, mille tõttu ma alati segaseks lähen. Trippisime veel mööda Saaremaad ringi, mul suutis hakata meeletult paha ja külm. Sain peale kuus jopet keset kõrbkuuma bussi (teised lõõtsutasid). Jopeomanikele aitäh - Erki, Üllar, Pipi, Rait, Silver & keegi kuues, kes hetkel meelde ei tule. Hotellis oli alguses üsna igav.. Käisime Pipiga mere ääres lutsu viskamas ja olime niisama ilusad, kui lõpuks õhtu saabus. Saime teada, et 11'st läheb välisuks kinni ja saabub öörahu. Kaks õpsi, Marite ja Tõnis olid järsku kadunud ja saime teada, et nad tripivad ümbruses ja uurivad lähedust. Seetõttu siis 12'ni kuskil oli kõik vaba.. Kui nad tagasi tulid, hakkas joomine pihta.. Õpsid läksid magama, nad ei teadnud midagi. Suitsul käidi ikka, tegime ise uksed lukust lahti, administraator lubas. Nelja paiku öösel läksime Raidiga korraks välja. Mul oli tohutu energiaülejääk, nii ma siis jooksin heleroosade sokkiega mööda laudteed ranna poole ja laulsin: "Mu hobune on tilluke, ta on väga segane." Silveri & Arvi toas naersin nagu käivitaksin lada't ( nii ütles Sillu ) ja siiamaani naerdakse mind selle tõttu ja mäletatakse enamasti trippi ka selle järgi. Jutu järgi oli kuulda hotelli teise juttu ka mu naermist. Päris hästi! :) 

Tagasisõit oli kohutav. Minul ja Üllaril oli pohmell ( kuigi ma magasin vaid pool tundi ja kõige haigem on see, et olin joonud vaid 5 lonksu viinamix'i ). Jõime hommikulauas kohvi, mis tahtis raskelt üles tagasi tulla. Bussis loksudes oli tunne, et hakkan ropsima. Tekkis tunne, et kukun kohe kokku. Lõpuks suutsin kõik üle elada ja siin ma nüüd olen - elus & terve, aga see tobe lada-naer on ikka küljes. Ja Silver saab selle tõttu hea kõhutäie alati naerda. Ja mitte ainult Silver .. 

Nüüd räägiks muudest päevadest. Sain omale ühe väga lähedase inimese juurde.. Silver. Poiss, kes oskab mind kogu aeg naerma ajada. Mul võib olla nii kurb tuju, et ma ainult nutaks, aga ta lihtsalt ütleb ühe sõna või vaatab mind oma pilguga ja ma juba naeran.. Samas oskab ta olla parajalt palju ka tõsine, kui seda tõesti on vaja. Pilgust võib juba välja lugeda, et tähendan talle midagigi. Plaan on, et lähen kambast minema, mispeale Silver ütles:

SexobeasT, Its my aeroplane ütleb:
kusjuures ma ei teagi mis saama hakkab kui sa ära läheb

See tekitas nii sooja tunde sisse, et ma vist ikkagi ei lähe ära.. Kuigi samas ma ei oska midagi lubada. Kui pean kaua nägema neid kahte ninapidi koos, siis ma ei pea vastu. Murdun valust. Niigi juba leidsin, et olen allergiline armastuse vastu. Nii võikski jääda. Ma ei lase kedagi enam ligi endale.. 

NB! Pildid tulevad siis, kui viitsin Saaremaa tripi pildid arvutisse tõmmata.

Tuju: Kurvemast kurvem. 
Muusika: Metro Luminal - Isa tuli koju.
Koht: Laua tagune. 


Südamejuust - südamesse suust.
ketsu aka. totu aka. jänku aka. traktor aka. kitty aka. ladaktor. 

teisipäev, 19. mai 2009

19.mai '09.


Psst! Pilt on üsna vana! Pilt tuletab meelde häid aegu, kui kõik oli super! :) Siis ma veel Pipiga väga ei suhelnud. 

Ma ei oska mitte midagi selle päeva kohta tegelikult öelda. Algusest peale olen ma üsna positiivselt meelestatud. Hommikul ilusti kooli, kus läks kõik enamjaolt ilusti, kui välja arvata matemaatika tasemetöö, mille tulemustest ma ei soovi parem mitte midagi teada. Siis peale kooli korraks kodust läbi, seejärel välja. Alguses saime Ültsiga eraldi kokku ning seejärel suundusime Pipi maja ette. Tšikk magas ja tal võttis 15 minutit aega, ennem kui üles sai ja alla suutis tulla. Siis oli minek kossukale, kus ma lõin oma mõrase käe igalepoole ära ( st. vastu Ültsi ) ja seejärel võttis Arvi mu käest kinni ja raputas seda ( just randme koha pealt, kust ma kätt liigutada ei saa. ) Automaatselt hakkasid pisarad voolama, läksin minema. Käisin traumapunktis läbi - luumurd, luust kild väljas ja mõra. Super! Kipsi ei lasknud panna, rääkimata opiajast. Seda olen ma juba algusest peale korrutanud .. 

Kossukal sai tegelikult nalja. Silver on üks põhivend, kes suudab mind igas olekus naerma ajada. Ja psühholoogiks võiks ta hakata, sest ta ei oska lohutada, vaid oskab ainult idiootselt naerma ajada. See on nagu põhioskus tal. Ja kuna mu käsi nii-nii valutas, siis ta oli valmis kõige mu heaks tegema ( nt. andis ilma vingumata oma telefoni minu kätte. ). Selline peabki olema sõber. :)

Käsi teeb ai-ai-ai-ai. Nagu keegi taoks kirvega kätt. Nagu käsi põleks või midagi taolist. Õpetajatel enamasti karp lahti, et miks ma kipsi ei lase panna, aga see on mu põhimõte, et ma ei taha mingit kipsi, sest see tuleks õlani! Aga jah, see selleks, kaua ma oma käest ikka jahun. 

Päris hea füüsikatund oli esmaspäeval, kui füüsikaõpetaja klassiukse seestpoolt lukku keeras, et keegi välja ei saaks. Lukk kiilus kinni, enam ei saanud lahti. Kooli töömeeski ei saanud ust lahti, siis tuli Päiv, kes luku lahti lammutas. Õpetaja nägu oli tõsiselt naljakas, kui ta nägi, kuidas kapid ähvardasid katki minna seespoolt. Sain ka füüsikaõpetaja pastaka endale, andsin enda oma vastu. Üsna reaalne diil oli, ta sai parema pastaka, kui mina! 

Tuju: Positiivne. :)
Muusika: Busta Rhymes feat. Linkin Park - Together we made it. 
Koht: Laua taga. 


Teeme ära, Ta ei näe!
Ketsu aka. miss kitty aka. pitsu aka. totu aka. jänku.

laupäev, 16. mai 2009

16. mai '09 teine sissekanne.


Heeeei !

Hommikul sai päris mõttetult kodus istutud kuni neljani. Siis tuli meil Pipiga ideaalne plaan minna linnahalli juurde pilte tegema, mis üsna peagi ka tehtud sai. Olgu mainitud, et plaani mõtte andis mulle Oliver. Pipiga koosolles pole ma juba ammu niiiiii jõhkralt naerda saanud.
Põhikild: "Kasva suuremaks, kui sitapott, ennem, kui mölisema tuled."
Aga põhimõtteliselt oli siiski tore ja see päev jääb kindlasti meelde.

Siis liikusime Pipi poole.. Päris hea oli eurovisiooni taustal tantsida, laulda ja niisama röökida. Norra võitis, see on hea! Lugu oli super, mis jääb kummitama ja on kaasakiskuv. Ühe sõnaga SUPER! Peaks mainima veel, et Eesti lugu puges sügavalt hinge.
Kommenteerimiskonverents oli ka väga hea.. Vahepeal küll rääkisime mingit seosetut juttu, kuid siiski üsna palju sai naerda. Super !


Varsti saab tuttu kerida, siis ehk homme parem olla. Homme näeb juba Ültsi ka, lõpuks tuleb ta maalt tagasi!

Muusika: House radio.
Tuju: Ükskõikne.
Koht: Tugitool läpakaga.


Slow-fuck-ija.
Ketsukitty.

16.mai '09.


Tervist. 

Peaks hakkama sissekandeid vist tegema iga päev, siis ei lähe päevasündmused meelest ära kohe. Eelmine nädalavahetus oli kindlasti üks parimaid mu elus. Ma ei teagi, kas ma peaksin siin kõik sõna-sõnalt ära rääkima, või hoopiski vaikima, sest võibolla mõnda üldse ei huvitagi, mis ma nädalavahetusel tegin. Kuid samas.. Sina, kes Sulle ei meeldi lugeda nädalavahetuse peost, palun sulge aken x'ist. Aitäh! 

Reedel ennem trenni jõin purgi siidrit, vahepeal magades. Pärast seda leidsid Sillu ja Pipi, et mu silmad läigivad. Vahet pole - trenni läksin ikkagi. Elasin üle, ja jõudsin tagasi siis, kui rahvast oli pisut rohkem. Päeval oli ostetud juba rumm kokaga valmis. Tõotas tulla üsna joogine päev. Kusjuures see oli mu elu esimene 'pidu' / 'läbu'. Niisiis.. Jõime Pipi ja Evvuga redelina ära Twisti, ja ühe siidri, et siis minna üle rummile. Siis astus sisse sinna üks poiss ( nime ma ei tahaks nimetada, ütlen lihtsalt A ), kes käib meie koolis ja kellega ma pisut juba suhelnud olin. Kartsin pisut, ma ei tea isegi, miks. Avasime koos rummi, hakkasime seda siis pisut jooma. Lõpuks olin mina üsna segane alkost, teised nii hullud polnudki. Ülts lubas olla terve päeva kaine ja hoidis mul silma peal, et ma lollustega hakkama ei saaks, samas lohutas mind, ja ma tõstsin ta tuju oma feilimistega. Põhifeil: "Ülts, kuule.. Aah, mul läks meelest." 

Nii.. Siis kella nelja ajal hommikul läksime kossu mängima, nad mängisid poolteist tundi ühte seitset. Siis läksime tagasi Pipi poole, mina jäin ühe E kõrvale tuttu ja ülejäänud vajusid mujal. Peale Sillu, kes terve öö üleval passis. Hommikul hakkasime Silluga koos telekat vaatama, ligi kuus tundi vist vaatasime. Siis ärkas rahvas, läksime uue rummi järele jne. Siis sadas rahvast rohkem sisse. Oleksime ka mendile vahele jäänud, üks düüd sai pisut peksa, mina oksendasin verd jne.. Üsna sisukas nädalavahetus. 

Eile pidin minema Koolinoorte Meistrivõistlustele ketast heitma, ennem seda aga klassiga Tallinna päevale. Saime Keskerakonna õhupallid, sidusime need Pipiga käe külge ja siis kambaga naersime seal. Järgmine hetk filmiti meid, siis tuldi intervjuud küsima. Feilisime. 

Küsimus: "Mis tähtsus teile sel päeval on?"
Mina: "Ma ei tea.. erilist tähtsust polegi. Vb see, et Tallinn mu kodulinn."

Küsimus: "Aga teate te üldse, miks see päev on?"
Mina: "Pipi, vasta ise."
Pipi: "Ei tea.." 

Küsimus: "Midagi Lüübeki linnaõigusest olete kuulnud?"
Mina: "Ei.."

Intervjuu sai läbi. :D

Ja siis järgmine hetk filmiti meid juba AK poolt, hakati tulema intervjuud tegema, me jooksime minema. Väga haige nagu. :D Kas tõesti me tõmbasime nii palju tähelepanu ?! 

Võistlustel igatahel plaanisin juba ära minna ennem algust, sest ma ei tahtnud üldse ja kartsin. Lõpuks sain kolmanda koha, ühtlasi ka pronksmedali. Väga lahe nagu! Jäin ülirahule. Endal puukäsi kahe mõraga ( vasak käsi ) ja siis kolmas koht. Tubli-tubli. 

Tuju: Enam-vähem .. 
Muusika: Britney Spears- If you seek Amy.
Koht: Laua tagune. 

Mis teed? Keedan teed ja vaatan emteveed.
Ketsukitty.

kolmapäev, 6. mai 2009

6.mai '09.


Tsau!

Üllataks teid siis tänaste tegemistega ( ja ka mõnede eelnevate päevade tegemistega. ) Näinud pole Teda nädal juba.. Aga ausalt öeldes pole ma suutnud sellele eriti mõeldagi, sest tegemisi on olnud kohutavalt. Alustan tänasega.. 

Oma parima sõbraga suutsin täna kõik p*rse keerata. Mulle lihtsalt käis ta suhtumine nii närvidele. Eriti see, kuidas ta mõtlematult mingeid sõnaühendeid minu pihta loobib, mis sisimas teevad haiget. See, kuidas ta mõnitab enda arust naljaga, aga mõnda puudutab see teemat eriti sügavalt. Eriti T-teema, kui tookord oli juttu "tormituultest." Õnneks Ta pole rohkem seda ühte nime nimetanud pärast seda, kui ma vihaselt teda lõin ja nutma hakkasin.. See teema on õrn - tõesti on, mu jaoks. Ja ma kahetsen, et end sellise asjaga üldse sidusin. See oli viga. 

Aga jah.. Minnes parima sõbra teema juurde tagasi, siis lõpetasin igasuguse suhtlemise temaga mõneks ajaks ( enda lubaduse kohaselt. ) Andsin talle ka läbi pisarate tagasi ta käeketi ning võtmehoidja, mis minu olid juba üsna pikalt olnud. Lõpuks messisin talle, et ma tõesti ei suuda olla nii.. Nii valus oli näha seda, kuidas ta mööda kõndis, niiii mornilt vaatas, mul jälle pisarad silmis. Meeletult raske oli end tagasi hoida, et mitte minna ja kallistada teda. Kõik küsisid, et mis teema Sul on, et miks Sa suhtlemise temaga lõpetasid.. Alati üks ja sama vastus: "Ära küsi, ma ei suuda rääkida. Ma hakkan nutma." Sain andeks ja kui nägime, siis kallistasime pikalt.. Anna mulle ikka veel andeks.. 

Edasi ma enam ei teagi, mida teha.. Elu on piisavalt segane. Meeldin ühele uuele poisile ka. Või noh, kuivõrd uus ta on, lihtsalt me suhtleme üsna lühikest aega.. Üsna meeldiv, kui keegi nii kinni minus on, ego tõuseb. ;) Heh, ja Pipile olen ma pitsasaia sees, aga see on hoopis teine teema, mille üle saab ka jõhkralt naerda, kui väga tahta.

Päeva kild:
"Miks sa ei naera?" - "Ei või vä?" 

Tuju: Keskmine. 
Muusika: Smilers-Meteoriitide sajus. 
Koht: Laua taga. 

Igaühel tekib vahepeal blondihetki.
Ketsukitty.

teisipäev, 28. aprill 2009

28. aprill '09


* pst, pilt lihtsalt meeldis, kuna läheb tujuga kokku ja on parajalt sünge. Täpselt paras!

Tere jälle.

Tekkis tuju kirjutamiseks. Just seetõttu, et asju on jälle osanud juhtuma hakata. Eile (st. 27.aprill) sain Temaga kokku. Rahvast oli veelgi, aga minu jaoks oli kõige tähtsam ja värvilisem ja vajalikum inimene Tema. Tüüpiline ju? Igatahel.. Kõik tundus just nii hea olevat. Väljas vaatasime teineteisele kogu aeg silma, (siinkohal mainiks ära, et Ta silmadesse võiks uppuda- rohelised ja nii ilusad!) Ta naeratas mulle nii palju, hoidis tihti ka mu lähedale. Ma tundsin end nii õnnelikuna. Täpselt selline tunne oli, et nüüd on mul taas võimalus olemas ja ma pean sellest kinni haarama.. Aga see ei ole nii..

Msni logides olin ikka veel õnnelik. Olin veendunud täielikult, et nüüd mul hakkabki hästi minema. Arvasin, et kui Temaga räägin, siis saabki kõik korda. Ta logis msni sisse. Alustasin juttu, nagu alati. Sain ka kohe vastuse, et Ta näeb meid pigem heade sõpradena, kui et paarina.. Ta seletas seda ka sellisena, et mu lootus ongi kadunud.. Ja ma mitttte vähe ei nutnud.

Ülihea oli öösel istuda üksinda kossukal, Nestea pudeliga. Kuus tundi lihtsalt istuda korvi all ja mõelda.. Mõelda kõigest ja mitte millestki, kui aus olla. Nutta end segaseks.. Valutada oma pead ja ajada muretsema kogu oma pererahvas. Selles olen ma terve elu osav olnud! Ja vaevalt, et kunagi selles läbigi põrun. 

Arvake, mida tahate, ütlen ma ausalt, aga ma olen Temas nii kinni ja vaevalt, et suudan Temast lahti lasta. Ma armastan Teda. Just seda ma teengi.

Tuju: Niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kurb.
Muusika: White Label-Kõikide laps.
Koht: Laua taga.


Tüdruk, kes on haiget saanud, ei ole enam kunagi endine.
Ketsukitty. 

reede, 24. aprill 2009

24. aprill '09


Tere! Otsustasin siis rahvale jälle midagi kirja panna. Täna siis nägin üle pika aja Teda. Alguses jooksin talle suure kiiruga kaela, kalllistasime, ja siis hakkasid kõik peale minu ja Pipi kossu mängima. Lõpetati sellega, et ühel tüdrukul voolas ninast verd ja kui Pipi verd nägi, siis ma pidin ta väga kaugele vedama, et ta kokku ei kukuks. Siis tuli Tema ja teatas, et Ta peab maale minema. Rääkisin Temaga terve päeva jooksul kokku vaid kolm korda, aga ma olen Temas endiselt kohutavalt kinni ja ma ei pruugigi enam lahti lasta. Nii tähtsaks saada nii ruttu! Huh, jube lihtsalt. :)

Täna peaks vist varem magama minema, mitte kuskil nelja ajal, nagu mul kombeks on. Homme vaja vara tõusta ja Hoiupaika minna. Juba kolm nädalat käimata jäänud, ma ei tea, kuidas ma olen suutnud seda teha.. Süümepiinad on küll kohutavad. Ja teine asi, kuhu ma pole kolm nädalat jõudnud, on minu kergejõustikutrenn. Ka sellepärast on mul meeletud süümepiinad. Trenni & Hoiupaika pole vaid jõudnud oma haiguse & ka Tema pärast. Samas on mul meeldiv olla ju nendega koos, loomulikult, aga.. kas ma peaks sellepärast endale väga tähtsad asjad kõrvale jätma? Tahtsin juba kunagi trennist ära tulla, kuid nähes oma pronksmedalit, mis saadud Tallinna Meistrivõistlustel kettaheites, siis ma loobusin sellest mõttest. Ka seekord võtan end käsile ja hakkan taas trennis käima, hoolimata sellest, et mul oleks võimalik ka trennipäevadel Teda näha. Ma saan hakkama, ma tean seda! :)

Järgmine reede jälle Pireti poole vist, või kuidagi nii. Ta raskelt tahab jälle, hihi. Siis saab öö läbi kossukal olla ja naerda, päris mõnus. Minu meelest on hea olla öösiti väljas, eriti kuskil kossuplatsil, kus saab naerda ja rääkida kõva häälega. Pärast trolliga koju sõita ja siis majade vahel hulkudes Pipi poole jõuda. Peale seda veel tund aega trepikojas istuda ( .. et Üllariga õhtused jutud räägitud saaksid ) ja siis minna Pipi poole tuppa, kus saab pikalt soojeneda ja netis istuda. Minu meelest on see ülim lihtsalt. Kuigi mulle meeldib rohkem kodus ärgata.. Varahommikul tõusta sooja teki alt, istuda arvuti taha kuum kohvitass käes. Kodu on selline.. äratuntav ja meeldiv koht, kus ma tahan alati olla. Ma ei tea, miks see nii on.. Jutt läheb üleüldse täna käest ära.

Igatahel ma tean, et ma olen armunud. Nii lootusetult armas tunne on sellepärast. Ma käitun nii naljakalt, kui Tema meiega on. Seda on isegi Üllar öelnud. Üllari sõnad:,,Kui hüüdsid, et Ta tuleb, siis oli märgatavalt näha sära Su silmis ja naeratust näol." Aga see ongi tõsi! Teda nähes tuli energia kohe sisse ja ruttu oli vaja joosta Talle sülle. Ta on nii kallis mulle lihtsalt, kõige asendamatum inimene. Nii hea, nii positiivne, nii hooliv ja nii heatahtlik inimene. Ilmtingimata minu südames. 

Tuju: Enam-vähem.
Lugu: Virus-Tõ menja ne ischi. 
Koht: Lauatagune, nagu alati.

Tuju võib olla, naeratus peab olema!
Ketsukitty.

kolmapäev, 22. aprill 2009

22.aprill '09

* Pildi kohta nii palju, et Tal oli igav & Tema töötles. Mul üsna orav peas või midagi. Aga kuna Tema tegi, siis see siin ka täitsa olemas. :) Mind ajas isegi korraks naerma. :) Nii et.. Tema töödeldud. 

Tervist. Üsna reaalselt normaalselt kolmapäev on. Mõistan, et Tema täna välja ei saanud, sest seda oli Ta ju alati öelnud, et eile-täna Ta välja ei saa. Sisimas lootsin ikkagi, aga ei mingit pettumust, kui Ta ütles, et plaanid ei muutu siiski. Aga et mu üks parimaid sõpru (Alexi kõrvalt) mind niiviisi üle laseb, ma ei oleks uskunud. Juba eilsest oli jutt, et kui Tema ei saa tulla, siis ma lähen selle parima sõbraga kahekesi, sest meil mõlemal on pika ajaga üsna palju jutte kogunenud, millest rääkida. Tema tüdruk pidi olema sõbrannaga ära, seetõttu pidime koos olema väljas. Aga ei! Milleks?! See tüdruk otsustas, et ta ei lähe sõbrannaga kuskile, ja seetõttu see sõber lasi mind üle. Ja mul on ausalt ka siiber sellest pealtvaatamisest, kuidas Te kogu aeg omavahel koos olete jne. 

Homme näen ma TEDATEDATEDATEDATEDA! Ja no shit, et Ketsu seetõttu maailma õnnelikum on. Lubaduse andis ta mulle ka, seetõttu peaks see päev eriti kenasti mööduma. Eks me siis loodame parimat, eksju. Korrutan Talle pidevalt, kui väga tahaks juba Teda näha & eriti nunnu on see, et Ta vastab samaga. Argh, ma ikka so in love vist. 

Nii.. Mis ma veel rääkida oskan? Koolis on meedianädal, mille tõttu siis iga päev vähemalt üks loeng. Päris põnev tegelikult, sest enamus loengud puudutavad internetti, mis on ka loogiline, sest see on ju meedia. Ja päris hea on olla loengul, kui üks tüüp terve aja vaatab ja naerab ( nimelt siis see parim sõber. ). Aga koolis muidu üsna reaalne olla, sest rahvas on üsna hea mu ümber. Viimasel ajal tundub, et ma saan kõigiga paremini läbi, kui varem, mis on muidugi positiivne ainult. 

Selleks korraks vist tõmban otsad kokku. Kristel kiusab mind msnis, et ma ülehomme ainult ühest teemast räägingi, aga ma pakun ka nii. :) Ja mu päevaplaan on: Tema. Tema. Tema. Söök. Tema. Tema. Tema. Tema. Jook. Tema. Tema. Tema. Tema. Tema. Tema. 

 

Tuju: Parim.
Muusika: Mr. Happyman - Kruiisime.
Koht: Lauatagune.

Koor on olemas, iva puudub!
Ketsukitty.

pühapäev, 19. aprill 2009

y0 .


Tervist.

Ma ei tea ise ka ausalt öeldes, mis toimumas on. Ta oli neli päeva kadunud, mitte keegi ei teadnud Temast mitte midagi. Ma olin nutmisest otsi andmas ja ma ei osanud enam mitte midagi teha. Muretsesin end segaseks. Ja siis ilmus Ta välja ja teatas, et oli haiglas. Pidin end ribadeks nutma peaaegu, kui sain teada, et suutsin Talle niiiii kohutavalt haiget teha ja jäin tänu sellele Temast isegi ilma. 

Tänasega vähemalt sai kõik osaliselt kergemaks. Ma olen palju õnnelikum, kui vahepeal, sest Temaga sai enam-vähem kõik jälle klaariks. Homme juba näen teda, mis on asja kõige positiivsem külg, kuna ennem Ta ütles kohe, et Ta ei taha mind väga pikalt näha. Aitäh Sulle selle eest, mus. 

Ma olen Temas nii-nii kinni, ma ei jaksa mõeldagi, mis oleks saanud siis, kui ma oleks Temast täiesti ilma jäänud. Terve aja olin ju ometigi kartnud, et kõik saab minu enda vea tõttu läbi, ja nüüd see juhtuski. Ta ütles, et terve see aeg olin ma talle ikkagi kallis, mis tegi südame soojaks. Aitäh selle eest ka.

Siinpool tervitaks veel natukene Oliveri ka, kes ainus jälgija on. :) Hihihihi. 

Tuju: Parim.
Muusika: Mr.Happyman - Kruiisime.
Koht: Lauatagune.

Eksimine on inimlik, andeks andmine jumalik.
Ketsukitty.

reede, 10. aprill 2009

11.04. öö.


Nii mõnus on istuda.. Istuda teki all, Jänksi Shake on kõrval ja mõelda.. Mõelda sellele, et mille kuradima pärast ma võisin tast ilma jälle jääda? Mida ma suutsin valesti teha?
Laupäev, pühapäev suutsin olla veel maailma kõige õnnelikum koos Temaga. Tänaseks olen totaalselt end failinud, igas mõttes.
Ja homme ma juba näen teda! Arggh!
Kuidas käituda? Kuidas olla? Mida teha? Ja kõige tähtsam.. MIKS teha?
Peaks ma mängima just õnnelikku? Või ükskõikset?
Õige kah, me jäime ju sõpradeks. Järelikult käitun nagu sõber, mida ma talle viimased päevad tähendanud olengi. Käitumisest oli näha, et kõik saab läbi juba ju, nii et no shit.


Voodis istumisest juba üsna siiber. Kolm päeva jutti haige, kuna terve nädalavahetus sai 38'ses palavikus Temaga koosoldud, sest pidasin teda täpselt selleks Mr.Right'ks, keda ta tegelikult kaugeltki polnud, aga no.. Mis teha, naiivne on üsna tore olla.
Ja kui ta nüüd tõesti keelas mul väljas käimise ära haigena, siis ravisin end paar päeva. Nii kui välja läksin, sain VOUUUUPS! näkku, et ma ei ole peoloom ja see on minu miinus. No sorry, et kõik ei taha Sinusugused olla!


Kõigest olenemata oli väljas väga-väga-väga hea.
Evvu, mina, Üllar. Ma pole juba ammu käteteemaga niimoodi feilinud, rääkimata limonaadipudelist ja traktoriteemast. Ja lõputeema, st teema "Tal oli peenis," sai ka üsna feiliks kahjuks / õnneks.
Aga naerda sai üsna kõvasti ja see oligi tähtis.

Nüüd tõstan Üllari tuju ja palun teda homme välja.. Hoidke pöialt, et see ka õnnestuks.



Koht: Teki all.
Tuju: :|

Muusika: Baby Alice - Pina Colada Boy. ( selle loo eest tänaks eraldi alllllllut, )

Alles siis märkad inimese tähtsust, kui oled Temast ilma jäänud. 
Ketsukitty. 

teisipäev, 31. märts 2009

..

Hei-hei.

"Videvik" on parimast parim! Ma ei saa sellest enam üle ega ümber. Edward Cullen on kõige-kõige (...) parem näitleja no. Nii palju erinevaid situatsioone ja ta suudab igas osas olla see, kes ta olema peab. Ta ei jää kunagi ühte karakterisse kinni. See on nagu nii-nii hea. :)


Aga igatahel..
Tahaks tagasi seda, keda tegelikult süda ihaldab. Ma nime nimetada ei sooviks, aga ma tahaks, et see oleks nii. Kohati tundub, et tallegi meeldin ma, kuid mõni hetk jääb mulje, et ta arvab minust, kui maailma kõige blondimast tüdrukust, kes ei tea mitte midagi asjakäikudest.
Tahaks kuulata muusikat nii, et ma ei peaks mõtlema erinevatele asjadele selle ajal, aga paratamatult hakkan ma mõtlema kurbadele sündmustele, sealt järgneb masendus ja siis juba pisarad jne. Like always.


Üsna hea. Msni display on: I'm a loser, but you know you love me. 
Sulo vastas sellele:

[ Sults ]...Kosel :D ütleb:
täna öösel taipasin et armastan ma luuserit (8) ... sinu dp kohta :D:D



Üsna sweeeeeet nagu. :)
Tegelikult ma tõmban otsad kokku, uni tahab taltsutamist ja lokid kinni panemist. ;)






Koht: Laua taga.
Tuju: Sweet.

Muusika: Alustades: Amy McDonald - This is the life. Hiljem: Black Velvet - 17.

Võta aeg maha ja seikle raamatute küüsis.
Ketsukitty.

laupäev, 14. märts 2009

14.03. õhtu.

Jou.
Käisin just Cathy ja Jossuga väljas. Hmm, peaks mainima, et äärmiselt vägev oli.
Nad kaks rokivad ikka sajaga - Cathy ja tema koer!
Pilte sai ka veits tehtud ja lumes püherdatud ja naerdud. Ja poes tšillitud, et pulgakommi saada ja nii.
Cathy on tegelikult hüberkalliks mulle jälle saanud ja aina rohkem nillime koos väljas jne. Jossust ma parem ei räägigi - ta on algusest peale mulle gigakallis. :)
Paar pilti ka siis:











Tuju: Ülihea.
Muusika: Urban Symphony - Rändajad.

Koht: Laua taga, like always.

Koerad on võrratud!
Ketsukitty.

14.03.

Tere.
Käes on 14. märts, vaheaeg on käes.
Eilne päev oli taas sisutihe, nagu kõik pooleldi vabad päevad minul.
Kõigepealt kool ja siis jooksuga Hoiupaika asjatama. Sai seal ka pisut kasulik olla ja uus lemmik tegelane omale sebitud, huh. Saaks vaid kõik endale võtta!
Täna.. Hmm, mis ma täna teinud olen?
Hommikul tõusin 10 ajal, kuigi olin veendunud, et kell on 12. Naljakas, kui loll ma vahest (loe: päris tihti) olen. Terve päeva olen lebotanud.
Vahepeal piinlesin eriti vastiku kõhuvalu käes, kuid valuvaigisti aitas ilusti. Hmm.. peaks vist valuvaigisti omale meheks võtma, alati aitab ja on truu.
Nüüd teen plaane minna homme kinno, kuid mis kellasele seansile - vot, ei oska öelda.
Valikus on siis, kas 11.30 või 14.10. Möödus viis minutit - otsus tehtud. Lähen 11.30 seansile.
Filmi nimeks siis " Marley & Me " volaa, tahaks juba näha.
Nüüdseks siis endiselt lebotan, kuigi kell juba 20.10. Pole üldse laupäeva tunnet. Tegelt on, aga tahaks hullult kooliasju kokku panna ülehomseks - idioot nagu ma olen. :)
Sündinud jobuks no.
Aga alright, ma lahkun siit.
Cyaa!




Tuju: Keskmine.
Muusika: Vaikus.
Koht: Lauatagune.


Säästa end. Või vastupidi - mõtle end segaseks.
Ketsukitty. 

laupäev, 28. veebruar 2009

Mõnus.

Ajaliselt on vist juba pühapäev käes, sest kell on juba kaks öösel.. Tänane, seega laupäevane päev oli äärmiselt sisutihe. Olgu.. Valetan.. Äärmiselt igav!
Kell 11 olin juba otsapidi Lasnamäe spordihallis, et minna vaatama oma parima trennikaaslase, Hansu seitsmevõistlust. No osav oli ta küll, kuigi lõpptulemusega rahule ei jäänud - kuues koht. Mmh, süüa sai ka kõvasti. Päris head kartulid olid lihapallidega, no.
Pärast seda liikusin koju, kuna Liisu otsustas mu peale solvuda. Alright siis.
Hmm.. Pärast seda tšillisin niisama omaette netis ja nii.

Tegelt ma olen pisut õnnelik ka. Uus sebimisobjekt on äärmiselt positiivne mu jaoks. Ise alustab juttu alati ja on niisama ilus ja hea. Super nagu.
Alaniga sai ka pisut räägitud teemast, mis natukene tuju alla viis. Põhjust nagu ei oskagi eriti öelda. Lihtsalt masendav teema vist. Aga ei ole hullu, küll üle läheb.
Ma pole vist juba aasta olnud kella kaheni üleval - alati loojun 12 ajal ära.

Mingi eriti aktiivne tunne on sees, aga ikkagi olen siuke uimane ja loid. Hmm, ei teagi, mida kohe teha.. Peaks magama minema, aga ei taha.
Alright! Ma vetsu ja siis tuttu!





Koht: Laua taga. 

Muusika: Hetkel on mõnus vaikus.
Tuju: Eriti sad.

Iga algus on raske. 
Ketsukitty. 

esmaspäev, 23. veebruar 2009

Hei.

Otsustasin ka vähe asjalikuma blogi omale ette võtta nüüd.
Täna hommikul liikusin jälle igavalt kooli, yeah, nagu alati. :) Olid ainult esimesed neli tundi, hell yeah, siis tuli mingi vilistlane meile veits rääkima oma juttu. Nalja sai kõvasti, tore mees oli. Tõsiselt nagu. Siis ma viisin talle terve kooli eest mingi kaardi, ta oli tänulik mulle, hihi.
Peale kooli oli masendav hetk, kus ma kaalusin, kas minna trenni või mitte ja ma kahjuks otsustasin, et ma lähen. Poleks vast pidanud minema, miski ei õnnestunud ja tuju ka polnud. Pärast trenni läksin empsu tööle, nagu tavaliselt, lastehaiglasse. Tšillisin üksinda mängutoas netis ja olin niisama äge. Tegelikult lugesin veel paari inimese blogi, kuid see vist ei ole tähtis. Igavusest hakkasin legomaju ehitama, aga siis tuli emme ja rikkus kõik ära kojuminekuga. :(
AGA VASTLAKUKLIT SAIN MA KA!

Tunne on hetkel selline, et tahaks midagi eriti vägevat teha, aga ei oska. Muusikat kuulata ei suuda, see hakkab vastu. Ehk ikka peaks..
Tahaks hullult midagi teha. Midagi loovat. Kirjutamistuju mingitele järjejutu moodi asjadele nüüd küll ei ole. Rääkimata vihikuprojektist, mis on üldse juba üle kuu aja unarusse jäänud, kahjuks/õnneks. Pigem vist kahjuks..
Vahest on üldse tunne, et olen kõigi jaoks post. Kõik väldivad mind, kuigi mina tahan neile head. Hell yeah, aitäh teile. Ma teid ka, jah.
Peaks mainima, et ma hakkan vist väikestviisi hulluks minema. Emps juba naerab ka, et ma hakkan vist vanaks jääma. See oleks küll jube veits ju.
Mahl on põhiasi nagu. Mida ma teeks ilma Põltsamaa mahlata? Huh, miski ei ületa mustika-õunamahla! Nagu tõsiselt ka.. Nii head asja annab ikka leiutada. Annaks praegu vabsjee Oscari tüübile, kes selle mahla valmis tegi. Minu poolt sügavad kummardused!

Homme on superluks vaba päev, ehk siis Vabariigi sünnipäev. Tihkelt nunzzzzzzzzz nagu.
Hoiupaik on nagu ka üks fav. asi mul. Ilma selleta ei oleks ma küll see, kes ma olen. Poolteist aastat ikka naljalt ei käiks. Rääkimata sellest, et IGA nv, IGAL vaheajal IGA päev. Kõva sõna, eksole.
Tegelt ma hakkan otsi kokku tõmbama, see oli vähe sissejuhatuslikum osa ja ega miskit põnevat toimunud ka pole.







Koht: laua taga.
Tuju: bitch.
Muusika: Alguses vaikus, lõpupool Timbaland feat. One Republic - Apologize.